Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Telcomest
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Separatoarele de grasimi si particule grele TELCOM sunt unitati de tratare a apelor reziduale cu concentrate mare de grasimi si particole grele, provenite din instalatile civile si industriale (apele rezultate de la bucatarii, unitati de alimentatie publica, restaurante, fast-food-uri sau unitati de prelucrare a carnii etc.).

Este necesara utlizarea separatoarelor de grasimi, fara a fi nevoie de o tratare biologica ulterioara, atunci cand instalatile de scurgere a apelor reziduale cu preznta de grasimi sunt separate de cele ale apei menajere negre (apele uzate provenite de la bai, toalete etc.).

Apele rezultate pot fi deversate direct in sol sau intr-un emisar. Principala caracteristica a separatoarelor de grasimi TELCOM este de a asigura in mod natural, tratarea apei uzate poluante, pana la paramerii prevazuti de normele legale.
Domenii de aplicare: Macelarii, fabrici de mezeluri si semipreparate din carne, abatoare,unitatii de preparare a pestelui, unitati de prajire a nucilor, alunelor, producator de ulei alimentar, unt, margarina; cantine amplasate in cladiri administrative, comerciale, social cultural; spitale, hoteluri, restaurante, fast-food-uri, fabrici de sapun si stearina etc..
Principiul de functionare:
Separatoarele de grasimi si particole grele TELCOM ,din PE (polietilena liniara) material reciclabil integral, sunt alcatuite dintr-un bazin monobloc, compus din 2 zone, una principala de linistire si una de evacuare.
Apele reziduale cu continut de grasimi intra in zona principala de linistire unde are loc separarea materilor usoare (spume si grasimi) si a materilor sedimentabile, pe baza legilor fizicii de separare gravimetrica lichid-lichid, lichid-solid. Dupa ce apele uzate s-au linistit (limpezit), are loc evacuarea acestora pe principiul vaselor comunicante, printr-un tub vertical introdus pana la baza acestuia.

Separatoarele de grasimi telcom prezinta un capac pentru inspectarea bazinului si a preluarii materilor usoare si a celor sedimentate, un orificiu de intrare a apelor reziduale si unul de iesire a apelor tratate.
Din Gura in Gura